.

.

Мб Кварт ФА1 - 1000.1 Моно Канал Автомобил Аудио Засилувач-Класа Квадратни Засилувач, 1000-Вати, 1 Ом Стабилна, Променлива Електронски Кросовер, ЛЕР Заштита На Системот, Т?

Мб Кварт ФА1 - 1000.1 Моно Канал Автомобил Аудио Засилувач-Класа Квадратни Засилувач, 1000-Вати, 1 Ом Стабилна, Променлива Електронски Кросовер,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

КЛАСА Q1 ЗАСИЛУВАЧ-Класата Q1 на Mb Kart нуди ефикасност на денешната D-Class со зголемен инженеринг за да се фокусира на квалитетот на звукот од напојувањето преку излезните уреди (ФЛУИД-FETS) Моно само режим на работа. ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ЗВУКОТ-Променливите електронски кросовери овозможуваат целосна контрола на излезот на засилувачот со електронски кросовер на одборот за да се прилагодат специфичните фреквенции на звучниците и сабвуферите. Проверете спецификации за специфични фреквенции за овој засилувач. ВЛЕЗОВИ НА НИВО НА HI-Прекинувачот Dc Signal sense овозможува засилувачот да се вклучи кога ќе се прими сигнал НА ВЛЕЗОВИТЕ RCA, така што не е потребна жица за далечинско вклучување на засилувачот за да се вклучи засилувачот (оваа функција може да се исклучи). ТЕШКИ ВРСКИ - висококвалитетните врски овозможуваат безбеден електричен сигнал да помине во жици и да се спротивстави на erзијата што ќе додаде долговечност на засилувачот. Безбедна врска е направена за сите приклучоци за напојување, заземјување и звучници. Моќните излезни уреди се избрани за нивната способност ефикасно да произведуваат енергија и да го имитираат квалитетот на звукот на највисоките домашни засилувачи. Мосфет напојување овозможува засилувач за производство на ефикасна моќ без оданочување на електричниот систем. КЛАСА Q1 ЗАСИЛУВАЧ-Класата Q1 на Mb Kart нуди ефикасност на денешната D-Class со зголемен инженеринг за да се фокусира на квалитетот на звукот од напојувањето преку излезните уреди (ФЛУИД-FETS). Моно само режим на работа. ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ЗВУКОТ-Променливите електронски кросовери овозможуваат целосна контрола на излезот на засилувачот со електронски кросовер на одборот за да се прилагодат специфичните фреквенции на звучниците и сабвуферите. Проверете спецификации за специфични фреквенции за овој засилувач. ВЛЕЗОВИ НА НИВО НА HI-Прекинувачот Dc Signal sense овозможува засилувачот да се вклучи кога ќе се прими сигнал НА ВЛЕЗОВИТЕ RCA, така што не е потребна жица за далечинско вклучување на засилувачот за да се вклучи засилувачот (оваа функција може да се исклучи).

Параметри на производот

Слична стока