.

.

Нароето за забележување на опсегот на прозорецот, држач за монтирање на прозорецот за автомобили, Телескоп за телефонски фотоапарати, обем за забележување на проз?

Нароето за забележување на опсегот на прозорецот, држач за монтирање на прозорецот за автомобили, Телескоп за телефонски фотоапарати, обем за забележување

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【Апликација】 : Применливо е за инсталацијата на прозорецот на опсегот на стрелање, со рачка што може да ја прилагоди насоката на камерата Рамката на прозорецот ви овозможува лесно да ги инсталирате стаклото за видување, монокуларните, двогледи и SLR фотоапарати на прозорецот. Тој е многу погоден за гледање и пукање на диви животни без да го напушти возилото. 【Лесно за инсталирање】 : Заградата за автомобили со цел леќи е лесен за инсталирање и отстранување. 【Клип за еден прозорец】 : Анти-лизгање подлога, гумен материјал, текстура, зголемување на триење. Клипот со заштитна гумена подлога не само што е цврсто фиксиран на прозорецот, туку исто така избегнува гребнатини на стаклото на прозорецот. 【Направено од метал и апс】 : опсег на шофершајбната, изработена од метал и апс, издржлив. Дизајнот на сите метални каросери и ABS се издржливи, обезбедувајќи цврста поддршка за вашата оптичка опрема, овозможувајќи ви да уживате во висока стапка на употреба во возилото без товар. 【Инсталација на горниот дел од прозорецот】 : Прозорецот во опсегот на стрелање е инсталиран на горниот раб на стаклото на прозорецот, што не е лесно да се испадне. 【Апликација】 : Применливо е за инсталацијата на прозорецот на опсегот на стрелање, со рачка што може да ја прилагоди насоката на камерата. Рамката на прозорецот ви овозможува лесно да ги инсталирате стаклото за видување, монокуларните, двогледи и SLR фотоапарати на прозорецот. Тој е многу погоден за гледање и пукање на диви животни без да го напушти возилото. 【Лесно за инсталирање】 : Заградата за автомобили со цел леќи е лесен за инсталирање и отстранување. 【Клип за еден прозорец】 : Анти-лизгање подлога, гумен материјал, текстура, зголемување на триење. Клипот со заштитна гумена подлога не само што е цврсто фиксиран на прозорецот, туку исто така избегнува гребнатини на стаклото на прозорецот. 【Направено од метал и апс】 : опсег на шофершајбната, изработена од метал и апс, издржлив.

Параметри на производот

Material:
Metal+ABS
Color:
Black
Thread:
1/4 standard thread
Weight:
Approx. 279g
Package list:
1 x Vehicles Car Window Mount:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Слична стока