.

.

Менувач XL Ratcheting Комбинација Клуч 13mm, 12 Точка-85013D

Менувач XL Ratcheting Комбинација Клуч 13mm, 12 Точка-85013D

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Површинскиот Погон плус обезбедува посилно држење на прицврстувачите, речиси елиминирајќи го заокружувањето на прицврстувачот Овална форма зрак обезбедува подобрена удобност. На крајот на кутијата за штракање му требаат дури 5 степени за да го помести прицврстувачот наспроти 30 степени за стандардни клучеви за крај на кутијата. До 25% подолго, доставувајќи до 25% повеќе вртежен момент за оние тешко достапни сврзувачки елементи. Дизајнот на површинскиот Погон обезбедува подобрена јачина на крајот на кутијата. KDT85013 Карактеристики : - Површинскиот Погон plus_ обезбедува посилно држење на прицврстувачите и речиси го елиминира заокружувањето на прицврстувачот.-5 степен крцкав лак наспроти 30 степени на стандардни комбинирани клучеви.- Подобрена удобност - овална форма зрак.- Јачината на крајот на кутијата е подобрена до 20 проценти.- До 20 парчиња подолго од стандардната Големина на клучеви печат на двете страни и на главата за полесно идентификување.

Параметри на производот

Слична стока