.

.

Ахроматска Цел, Ахроматски Микроскоп Микроскоп Цел, Висока Моќност Микроскоп Леќа За Биологија Лабораториски Интерфејс 20,2 мм Микроскоп Објектив, 60х Микроскоп Обј?

Ахроматска Цел, Ахроматски Микроскоп Микроскоп Цел, Висока Моќност Микроскоп Леќа За Биологија Лабораториски Интерфејс 20,2 мм

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ПОЈАСНА СЛИКА : Оваа леќа е обложена со висока пропустливост на светлина, висок индекс на прекршување и посветла слика АВТОМАТСКО ВРАЌАЊЕ : уред За заштита На Пружината, автоматски се враќа кога допирите го покриваат стаклото за време на набудувањето, ја штитат леќата од дробење примерок. МЕСИНГ МАТЕРИЈАЛ : Усвојува висококвалитетен материјал, фина изработка, спречување на корозија и паѓање, извонреден и издржлив, обложен за школка. АПЛИКАЦИЈА : големината На Интерфејсот е меѓународна стандардна големина НА РМС, може да ја користат повеќето професионални биолошки микроскопи на пазарот. ОСНОВНИ СПЕЦИФИКАЦИИ : оваа леќа има зголемување ОД 60 ПАТИ, заедничко растојание на шината од 195мм и парфокално растојание од 45мм. ПОЈАСНА СЛИКА : оваа леќа е обложена со висока преносливост на светлина, висок индекс на прекршување и посветла слика. АВТОМАТСКО ВРАЌАЊЕ : уред За заштита На Пружината, автоматски се враќа кога допирите го покриваат стаклото за време на набудувањето, ја штитат леќата од дробење примерок. МЕСИНГ МАТЕРИЈАЛ : Усвојува висококвалитетен материјал, фина изработка, спречување на корозија и паѓање, извонреден и издржлив, обложен за школка. АПЛИКАЦИЈА : големината На Интерфејсот е меѓународна стандардна големина НА РМС, може да ја користат повеќето професионални биолошки микроскопи на пазарот.

Параметри на производот

Item Type:
Achromatic Objective
Model:
60/0.85
Material:
Brass
Use:
Microscope Accessories
Interface Size:
Approx. 20.2mm / 0.80in (International Standard RMS Size)
Magnification:
60X
Numerical Aperture:
Approx. 0.85mm / 0.03in
Cover Glass Applicable Thickness:
Approx. 0.17mm / 0.007in
Microscope Applicable Mechanical Tube Length:
Approx. 160mm / 6.30in
Working Distance:
Approx. 0.53mm / 0.02in
Common Rail Distance:
Approx. 195mm / 7.68in
Parfocal Distance:
Approx. 45mm / 1.77in
Spring:
Yes (Automatic Rebound)
Package List:
1 x Achromatic Objective 1 x Storage Box
Слична стока