.

.

Табла За Активирање на батеријата, Табла За Полнење На Батеријата, Табла За Откривање На Активирање На Батеријата, Плоча За Полнење За Активирање ЗА IOS 5G?13 Про

Табла За Активирање на батеријата, Табла За Полнење На Батеријата, Табла За Откривање На Активирање На Батеријата, Плоча За Полнење За Активирање

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Полнење Излез Мулти Порта : Со Тип-Ц, USB, за крокодил клип три пристаништа, според потребата за користење Применлив Модел На Производ : за ip5-13 серии, за a-n-d-r-o-i-d модели 5 G/5 S/6/6 P/7 / 7 P/8/8 P/X/XS формакс/XR/11/11 Pro/11 Pro Max. 12/12мин/12 Про/12 Про За Макс/13/13мини/13 Про/13 Про За Макс. Следење на тековниот Напон Во Реално Време : Прецизно следење на излезниот напон во реално време и тековната вредност на активираната табла и следење на напонот без оптоварување НА усб‑опремата за напојување.2 V Излез На Напон : преоптоварување преку стабилен излез за заштита од напон, поефикасна повеќекратна заштитна ќелија. Интелигентна Идентификација : Различни производители на позитивни и негативни столбови на батеријата се различни, напојувањето е спротивно, интелигентната идентификација ја прави употребата на побезбедна. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Активирање На Батеријата : Пхб Како Да Се Користи : Чекори што треба да се следат 1. Напојување на таблата за откривање батерии користејќи тип-Ц или за клип за крокодил (USB се користи само за излез).

Параметри на производот

Item Type:
Battery Activation Board
Material:
PCB
How to Use:
Steps to follow:
1. Power on the battery detection board using Type‑C or for crocodile clip (USB is only used for output).:
2. Insert the Battery connector of for IOS series, find the corresponding battery holder of for Android series according to the marked model, and button it for use.:
3. Click the key activation button to activate and switch to automatic quick charging.:
4. Automatically shuts down when the battery is fully charged. Automatically shuts down when the battery is fully charged.:
Package List:
1 x Battery Activation Board:
Слична стока