.

.

Кука за црево за машина за дишење, обезбедува стабилна поддршка лесна за чување перница CPAP, лесна инсталација на капакот на лицето CPAP CPAP чистач, за цевки за машина з?

Кука за црево за машина за дишење, обезбедува стабилна поддршка лесна за чување перница CPAP, лесна инсталација на капакот на лицето

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Организатор на црево : машина за дишење кука за црево компатибилен со сите големини на цевки за машини за дишење, може да виси 3 црева во исто време и да управува со дополнителни засекогаш црева во исто време Обезбедува стабилна поддршка : држач за црево CPAP, осигурувајќи дека цревото не се заплетка додека спиете, капакот на лицето не паѓа кога се тркалате, а воздухот не се отсекува. Ергономски дизајн - На неа можете да го обесувате цревото за црево за дишење и капакот на лицето, снабдувањето со CPAP Осигурете се дека цревата се во ред, важен додаток за машината за дишење. Лесна инсталација : CPAP машината доаѓа со налепница за wallидови од 2 парчиња за лесна инсталација, високата лепливост обезбедува дека куката е безбедно прикачена на wallидот, внимателен и сигурен. Повеќекратно применливо место : CPAP перница мала тежина и во мала големина, лесна за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, погодна за дома, болница, здравствен центар, итн.

Параметри на производот

Item Type:
Breathing Machine Hose Hook
Material:
ABS
Purpose:
Avoid hose tangling and tube leaks that affect the breathing machine treatment experience
Package List:
1 x Breathing Machine Hose Hook:
2 x Wall Sticker :
Слична стока