.

.

Синџир Од Нерѓосувачки Челик, Lsqurel 6.5 стапки 13ft Синџир На Врски Со Метален Синџир Мал 5/64in Лесен Синџир За Ланец За Приклучок За Ланец За Домашно Кампување на Отворен?

Синџир Од Нерѓосувачки Челик, Lsqurel 6.5 стапки 13ft Синџир На Врски Со Метален Синџир Мал 5/64in Лесен Синџир За Ланец За Приклучок За

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

⛓ ДИМЕНЗИЈА-Должина : 6,5 стапки, дебелина на прстенот : 5/64 инчи ⛓ МАКСИМАЛНО Оптоварување Безбедно работно оптоварување од 77 килограми. Нерѓосувачки ЧЕЛИК од 304 долари-Нашиот ланец е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304, ланецот има висока завршница, добра мазност и одлична отпорност на корозија и отпорност на ' рѓа. Синџирот од 304 СС е потежок и поиздржлив отколку со кој било друг метален синџир од 200 сс. ⛓ НЕ СЕ ОДВОЈУВА-двоен затворен долг синџир. Не-одвојливи, се постојани. Можете да го користите заедно со Брзи Врски, Клип За Карабинер, Куки за Лизгање или Куки за Проширување. ⛓ ШИРОКА ПРИМЕНА - мал синџир од нерѓосувачки челик 5/64" совршен за закачување и Инсталирање колибри за птици, куќи за птици, бањи за птици, корпи за суети, корпи за растенија, саксии, фенери, ѕвончиња од ветер, фотографија, украси и многу повеќе на кои можете да помислите!. висечки колибри за птици, билборди, куќи за птици, корпи за растенија, лулашки, светилки за приврзоци, облека, синџир за кучиња, брава против кражба, ограда, заштитна ограда, боксерска вреќа за удирање, синџир за сидро итн.

Параметри на производот

Слична стока