.

.

Алтенбах Алфа Сребрен Прибор ЗА Јадење 5п комплет Јас Премиум Прибор 5 Комплети Лажици, Вилушки, Стапчиња За Јадење јас Сите Сребрени Садови од Нерѓосувачки Челик ј?

Алтенбах Алфа Сребрен Прибор ЗА Јадење 5п комплет Јас Премиум Прибор 5 Комплети Лажици, Вилушки, Стапчиња За Јадење јас Сите Сребрени Садови

DEN 1359.84

Пристапност
Залиха

Сервис За сребрени садови Од Нерѓосувачки челик Од 5 : 15 парчиња вклучува 5 лажици, 5 вилушки и 5 комплети стапчиња за јадење Совршен е за секоја пригода, вечера и секојдневна употреба. Сите нерѓосувачки Челик - Изработени од висококвалитетен врвен материјал од нерѓосувачки челик. Тој е хигиенски и издржлив. Лесен за чистење, здрав за секојдневна употреба. Совршен Сет За Подароци - најразумниот и суштински сет од 5 членови е великодушно составен. Може да имате крајно искуство за јадење како секојдневно удобно. Тоа е добро спакувани како што може да се направи ова како подарок. Најдобар подарок на премиум прибор. Мек Зафат - поминува низ повеќе процес на мелење, главата и телото, кривините и прави линии се мазни. Со мазни линии и рабови, овој мек зафат може да ви го донесе најдоброто искуство за јадење. Ergономски И Дизајн : со мазни рабови, овој сребрен комплет го издигнува искуството за јадење со пристојни комплети прибор за јадење.

Параметри на производот

Слична стока