.

.

Професионален Трансдуцер За Температура НА Течноста ЗА Ладење 30б0321 Месинг Отпорен На Brзија Стандардна Големина Месинг Сензор За Температура На Водата Замена За Б?

Професионален Трансдуцер За Температура НА Течноста ЗА Ладење 30б0321 Месинг Отпорен На Brзија Стандардна Големина Месинг Сензор

DEN 278.88

Пристапност
Залиха

ФИНА ОБРАБОТКА : со строг стандард за квалитет и фина изработка, сензорот за температура на водата има добри перформанси, може да обезбеди работа со висока ефикасност ПРИМЕНЛИВ МОДЕЛ : сензорот за температура на водата е погоден За моторот На багерот Лиугонг 200 220, стабилен и чувствителен и има силна компатибилност. МЕСИНГ МАТЕРИЈАЛ : сензорот е изработен од одличен месинг, отпорен на erзија и издржлив и може да издржи сурови временски услови и средини. СТАНДАРДНА ГОЛЕМИНА : сензорот за температура на водата има стандардна нишка и големина, стабилно поврзување без истекување, што е лесно да се инсталира и користи. ДЕЛ ЗА ЗАМЕНА : може директно да го замени стариот или оштетениот сензор за температура на водата, кој е најчесто користен додаток на моторот на багерот. Спецификација : Тип На Ставка : Модел На Сензор За Температура На Водата : 30б0321 Материјал : Листа На Месинг Пакети : 1 Х Сензор За Температура На Водата Забелешка : Тоа е дел за замена, а не оригинален дел, но е добро компатибилен со моторот и обезбедува работа со висока ефикасност.

Параметри на производот

Item Type:
Water Temperature Sensor
Model:
30B0321
Material:
Brass
Package List:
1 x Water Temperature Sensor:
Note:
It is a replacement part, not an original part, but it is well compatible with the engine and provides high efficiency work. :
Слична стока