.

.

Сепаратори за Прсти 24 парчиња Сепаратори За Нокти За Нокти, Сепаратори За Пени За Нокти Алатки За Уметност За Нокти Алатки За Маникир За Девојки Женски Салон За Нок?

Сепаратори за Прсти 24 парчиња Сепаратори За Нокти За Нокти, Сепаратори За Пени За Нокти Алатки За Уметност За Нокти Алатки За Маникир За Девојки

DEN 165.28

Пристапност
Залиха

мека и удобна помеѓу прстите, и нема да биде деформирана истегнување по волја Квалитетен материјал, издржлив и практичен. Не е лесно да се деформира и избледи. Полн со флексибилност. Тоа нема да ги повреди вашите раце со безбеден и мек материјал. Маникирот го фиксира прстот или прстот за триење на влажниот лак. Разновиден за раце и нозе, мек и лесен за лесен за носење. Опис дали барате креативен и практичен делител за убавина на ноктите за вашиот маникир? Нашето производство може да ги исполни сите ваши барања со издржлив и сигурен материјал за долготрајна употреба. Дизајниран и за употреба на стапалата и за прстите, за заштеда на пари и за повеќекратна употреба. Карактеристики-Боја : Избрана Боја.- Материјал : Пена.- Големина : Околу 10.- Разноврсна за раце и нозе, мека и лесна за лесно носење.- мека и удобна помеѓу прстите, и нема да биде деформирана истегнување по волја.

Параметри на производот

Слична стока