.

.

РАЗУМ Голема Закачалка За Фустани Пластика, Закачалки За Заштеда На Простор Што Не Се Лизгаат Ултра Тенка Закачалка за Деца, За Палта, Јакни, Панталони И Облека За О?

РАЗУМ Голема Закачалка За Фустани Пластика, Закачалки За Заштеда На Простор Што Не Се Лизгаат Ултра Тенка Закачалка за Деца, За Палта, Јакни,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Тешка Тубуларна Конструкција : нашите пластични закачалки се направени од подебела, тешка тубуларна пластика со армиран врат и агли за да обезбедат поголема поддршка за облеката Тенки Закачалки За Заштеда На Простор : овие цврсти пластични закачалки го олеснуваат одржувањето на целата облека уредно организирана во вашата спална соба и уредна во плакарот на ходникот. Закачалките се дизајнирани потенок и поудобен од традиционалните гломазни дрвени закачалки. Дизајн На мазна Линија : закачалките имаат ergономски дизајн со чиста и мазна линија за да обезбедат повлекување без проблеми и лесна употреба без заглавување; нема остри рабови за да спречите оштетувања, набори или траги на вашата облека. Трајни Закачалки Кои Траат : Конструирани нашите пластични закачалки облека со армирана пластика на рабовите за подобра стабилност и поддршка за облека како кошули, фустани, панталони итн. Квалитетна Услуга : ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не, ние сме многу среќни да ви ја обезбедиме најдобрата услуга!. Може да се користи за сушење и сушење облека дома. Има широк спектар на употреба, а исто така ефикасно заштедува простор во плакарот и ја подобрува ефикасноста на искористеноста. Таа е погодна за закачување на сите видови облека и има широк спектар на употреба. Не се лизга и не може да се спакува и спречува деформирање на облеката. Дизајнот на бајонет со прашка од двете страни на закачалката овозможува прашката и елекот лесно да се исушат без да паднат. Исклучителна изработка, мазна површина без честички, висококвалитетно носење, без оштетување на облеката.

Параметри на производот

Product name:
wide-shoulder seamless drying rack
Product size:
41cm * 24cm*2cm
Product weight:
58g
Product material:
brand new high-quality PP material
Product Features:
Made of brand-new high-quality PP, safe and odorless, dry and wet, beautiful colors, high-quality load-bearing.
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
Слична стока