.

.

Окујонично греење на греење, здрава светлина за греење на влекачи есенцијално светло за греење на светло за греење на аквариум за топлинска ламба за желки за гуште?

Окујонично греење на греење, здрава светлина за греење на влекачи есенцијално светло за греење на светло за греење на аквариум

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Спречување на болести : Светлината за греење на аквариумот може да помогне да се апсорбира калциумот за да се спречи метаболичко заболување на коските Достапно во два вида со различна моќност, можете да го изберете според вашата потреба, лесна и удобна. Лесна за употреба : Светлината за греење е поудобна и лесна за употреба. Essential Lights : Овозможува основни светла за влекачи, оптимален избор за влекачи, како што се гуштер, желки и така натаму. По продажбата : Ако не сте задоволни со примениот производ, во однос на кој било проблем на овој производ, можете да испратите е -пошта веднаш. Ние ќе ги решиме што е можно поскоро. Спречување на болести : Светлината за греење на аквариумот може да помогне да се апсорбира калциумот за да се спречи метаболичко заболување на коските. Достапно во два вида со различна моќност, можете да го изберете според вашата потреба, лесна и удобна. Лесна за употреба : Светлината за греење е поудобна и лесна за употреба. Essential Lights : Овозможува основни светла за влекачи, оптимален избор за влекачи, како што се гуштер, желки и така натаму. По продажбата : Ако не сте задоволни со примениот производ, во однос на кој било проблем на овој производ, можете да испратите е -пошта веднаш.

Параметри на производот

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Reptile Heating Light
Material:
Metal
Color:
As Picture Show
Power:
25W, 50W (Optional)
Voltage:
220-240V
Package Weight:
Approx. 50g
Package Included:
 
1 x Reptile Heating Light:
Слична стока