.

.

Канти За Организатор На Фрижидер Со Капаци Што Се Редат Произведуваат Контејнери Овошје Зелена Салата Свеж Чувар Организација За Фрижидер, Замрзнувач, Кујна, Оста?

Канти За Организатор На Фрижидер Со Капаци Што Се Редат Произведуваат Контејнери Овошје Зелена Салата Свеж Чувар Организација За Фрижидер,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

? КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА ВО КЛИВХОМ : можете да складирате и складирате овошје, зелена салата, бобинки, производи, сувомеснати производи, конзерва, јагода, зеленчук и салата уредно во фрижидер Транспарентни канти за организатор на фрижидер со капаци, се подобри за наоѓање храна, чување мириси и одржување свежа. На капакот има и специјален отвор за вентилација и можете да го поместите лизгачот за да го прилагодите прекинувачот за вентилација. ? САД ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЗЕЛЕНЧУК со ОТВОР за ВЕНТИЛАЦИЈА : отворот во капакот, што овозможува одреден проток на воздух за да не се навлажни внатрешноста додека ги спречува да се исушат, што би се случило доколку се стават во фрижидер непокриени. ? ПРОИЗВЕДЕТЕ САД ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ШТЕДАЧОТ : подигнатиот раб околу капакот ги држи кантите на место кога се наредени; Создадете вертикално складирање за заштеда на простор во плакари, полици и ормари; Максимизирајте го просторот за складирање. Заштедете многу простор во фрижидерот и лесно организирајте го вашиот фрижидер, кујна, оставата, чајната кујна за чување храна. Совршен за повеќето фрижидери, замрзнувачи, шкафови и фиоки. ? КОРПА ЗА СКЛАДИРАЊЕ БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА : Изработена од висококвалитетен материјал за домашни МИЛЕНИЦИ за безбедност на храна, кој може ефикасно да се спротивстави на дамки и мириси, 100% без БПА. Погоден за складирање во фрижидер, исто така и за здрава забава за пикник. Чистете со благ сапун и вода; Не ставајте во машина за миење садови. Транспарентен дизајн овозможува лесно идентификување на содржината. забелешка : не е погоден за микробранови и машини за миење садови! Работна целзиусова температура -40~ ~ 70€, погодна за фрижидер и замрзнувач.

Параметри на производот

Слична стока