.

.

Флеш-уред, Стабилни Перформанси Меморија Стап Клучни Дупка Форма Ефикасност без Дизајн На Капакот За Канцеларија

Флеш-уред, Стабилни Перформанси Меморија Стап Клучни Дупка Форма Ефикасност без Дизајн На Капакот За Канцеларија

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Обезбедува дополнителен простор за складирање на вашиот мобилен уред за складирање фотографии, музика, видеа и други датотеки Без разлика дали се работи за домашна или канцелариска употреба, тоа може да ги задоволи вашите потреби. Целосна метална интеграција без дизајн на капакот, приклучок и игра и опремена со Чип На ниво На А, со стабилни перформанси и целиот USB погон на палецот се двојно тестирани пред испораката. Може да се користи за комерцијални цели, погоден за складирање, пренесување и споделување музика, фотографии, филмови, дизајни, прирачници, програми, флаери и други податоци на клиентите. Дизајн на едно парче, со форма на дупка за клучеви за да ја обезбедите практичноста на синџирот на клучеви за да не мора да се грижите дали ќе го изгубите, можете и на вашиот ранец. Опремен со флеш-уред со голема брзина за брз пренос на податоци и погоден за Систем За Победа, обезбедувајќи ја вашата секојдневна работна ефикасност, за да имате добро искуство. Обезбедува дополнителен простор за складирање на вашиот мобилен уред за складирање фотографии, музика, видеа и други датотеки. Без разлика дали се работи за домашна или канцелариска употреба, тоа може да ги задоволи вашите потреби. Целосна метална интеграција без дизајн на капакот, приклучок и игра и опремена со Чип На ниво На А, со стабилни перформанси и целиот USB погон на палецот се двојно тестирани пред испораката. Може да се користи за комерцијални цели, погоден за складирање, пренесување и споделување музика, фотографии, филмови, дизајни, прирачници, програми, флаери и други податоци на клиентите. Дизајн на едно парче, со форма на дупка за клучеви за да ја обезбедите практичноста на синџирот на клучеви за да не мора да се грижите дали ќе го изгубите, можете и на вашиот ранец. Опремен со флеш-уред со голема брзина за брз пренос на податоци и погоден за Систем За Победа, обезбедувајќи ја вашата секојдневна работна ефикасност, за да имате добро искуство. Обезбедува дополнителен простор за складирање на вашиот мобилен уред за складирање фотографии, музика, видеа и други датотеки. Без разлика дали за канцелариска употреба или домашна употреба, тоа може да ги задоволи вашите потреби2. Опремен со флеш-уред со голема брзина за брз пренос на податоци и погоден за Систем За Победа, обезбедувајќи ја вашата дневна работна ефикасност, за да имате добро искуство3.

Параметри на производот

Item Type:
Memory Stick
Material:
Metal 
Application:
Suitable for All USB 2.0 Ports, Support for Win7/ 8/ 10 / Vista / XP / 2000 / ME / Linux 2.6 / OS X And Other Systems. Compatible with All Devices with USB-A Port Desktops, Laptops, Tablets, TVs, Speakers
Package List:
1 xMemory Stick:
Note:
They Are Different for Your Device’s Safe Display Capacity and Nominal Capacity Because of Different Calculation Methods:
Manufacturer Standard:
1GB / 1000MB / 1MB = 1000KB
Regarding Usable Capacity:
Please Note The Memorandum Regarding Storage Product Capacity
16GB=Approx. 14.5GB‑15.5GB:
32GB=Approx. 28GB‑30GB:
64GB=Approx. 58GB‑60GB:
128GB=Approx. 119GB‑124GB:
Слична стока