.

.

Блесок-Трон [Додатоци за дронови] Додатоци за беспилотни летала за Phantom 4 Pro Користена табла Gimbal Main Board IMU и главна табла за камера за DJI Phantom 4 серии што може да се замен?

Блесок-Трон [Додатоци за дронови] Додатоци за беспилотни летала за Phantom 4 Pro Користена табла Gimbal Main Board IMU и главна табла за

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Phantom 4 Pro. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба. Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Phantom 4 Pro. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. За Phantom 4 Pro користена Gimbal Main Board IMU Board и главната табла за камера за DJI Phantom 4 Series Description : 100% оригинален за DJI резервен парперт погоден за DJI Phantom 4 Propackage Вклучи : Како што ќе изберете.

Параметри на производот

Слична стока