.

.

Уметност За нокти Рамни Столбови 3360 Парчиња Смола Со Мешана Големина Шарми Дијамантски Скапоцени Камења КАМЕЊА Накит Со Подигање Пинцета И Кристали Подигање Пенк?

Уметност За нокти Рамни Столбови 3360 Парчиња Смола Со Мешана Големина Шарми Дијамантски Скапоцени Камења КАМЕЊА Накит Со Подигање

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : 3360 парчиња уметност за нокти рамен бек аб кристали скапоцени камења, со квалитетни пинцети и восочен молив за берењеКои додаваат сјај и гламур на вашите занаети, ги прават вашите нокти повеќе блескави и шармантни.Кристалите не се жешки и имаат потреба од лепак за да ги залепат (лепилото не е вклучено). 4 Големини кристали во 4 кутии со 6 мрежи : тие се 2мм(1500 парчиња),3мм(900 парчиња),4мм(600 парчиња), 5мм(360 парчиња). Лесен За Употреба И Носење : накитот за нокти лесно се нанесува на природни или вештачки нокти. Бисерот е многу лесен, што го прави многу погоден за складирање и носење, така што можете да го промените и користите кога патувате или работите. Добар квалитет : шармантни дијамантски камења од смола, опремени со убави форми и прекрасни аспекти на сечење. Количината може да има мала грешка поради рачно броење. Широки апликации : можете да ги користите овие бисерни скапоцени камења за занаети, дизајн на накит, изработка на накит, телефон, уметност за нокти, лице, шминка за очи, изработка на картички, чевли, чанти, венчаница, книги, гитара, таблети, чинии за автомобили, расфрлање маси и така натаму. Опис На производот Рамни Кристали ЗА Декорации ЗА Уметност ЗА Нокти 3Д Спецификација На Материјали ЗА Маникир : Количина : 4 кутии мешани бои 3д декорација НА нокти, пинцети од 1 парчиња И Материјал за пенкало За берење 1 парчиња : Големина На Обетка Од Смола : 2мм, 3мм, 4мм, 5мм.Карактеристика : Убава, Симпатична, Висококвалитетна, Пренослива и Издржлива.

Параметри на производот

Quantity:
4 Boxes mixed colors 3D nail decoration ,1pc tweezers and 1pcs picking pen
Material:
Resin
Stud Size:
2mm,3mm,4mm,5mm.
Feature:
Beautiful, Cute, High Quality, Portable and Endurable.:
Suitable to use on top of nail polish, UV builder gel, acrylic, etc.:
Easy to apply on natural or artificial nails.:
Suit for Home Use or Professional.:
You can also use them to decorate your home, cell phone's case, glasses, made card, body art, etc.:
With tweezer and gem pick up pen:
come with 2 rhinestones pick up tools, help you easily pick up and set rhinestones in all of your jewelry design and scrapbooking projects.The rhinestones are not hotfix and need glue to stick them (glue is not included)
Warm notices:
Small parts, please keep away small children.:
Manual operation, Please allow slight errors on size and quantity.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:
Слична стока