.

.

Загреан виткач на трепки, 3 брзини на температура 2 во 1 траен USB чешел за топлина за дневна употреба фино карач за трепки

Загреан виткач на трепки, 3 брзини на температура 2 во 1 траен USB чешел за топлина за дневна употреба фино карач за трепки

DEN 366.40

Пристапност
Залиха

Долготрајно виткање : Електричен загреан виткач на трепките усвои брзо загревање на дизајнот, моќно виткајте ги трепките и направете ги трепките да изгледаат убаво за ден 3 температурни запчаници : Загревањето на трепките за греење има 3 температурни брзини за избор, кои можат да ги задоволат вашите различни потреби и се погодни и за тенки и густи трепки. Преносна големина : виткање на трепките од типот на клипот е мал по големина и светлина во тежина, усвои USB дизајн што може да се полни, кој е лесен за носење и погоден за употреба на патувања. Чешел за греење : Загреаниот виткач на трепките комбинира традиционален навивач со чешел за трепки, кој може да се користи за чешлање и обликување на трепките за да се создадат совршени кривини. Тип на клип : 2 во 1 загреан виткач на трепки усвоен дизајн на главата на типот на клип, може да се користи за да се носат лажни трепки и да се виткаат заедно со вистински трепки. Долготрајно виткање : Електричен загреан виткач на трепките усвои брзо загревање на дизајнот, моќно виткајте ги трепките и направете ги трепките да изгледаат убаво за ден. 3 температурни запчаници : Загревањето на трепките за греење има 3 температурни брзини за избор, кои можат да ги задоволат вашите различни потреби и се погодни и за тенки и густи трепки. Преносна големина : виткање на трепките од типот на клипот е мал по големина и светлина во тежина, усвои USB дизајн што може да се полни, кој е лесен за носење и погоден за употреба на патувања. Чешел за греење : Загреаниот виткач на трепките комбинира традиционален навивач со чешел за трепки, кој може да се користи за чешлање и обликување на трепките за да се создадат совршени кривини. Тип на клип : 2 во 1 загреан виткач на трепки усвоен дизајн на главата на типот на клип, може да се користи за да се носат лажни трепки и да се виткаат заедно со вистински трепки. Тип на клип : 2 во 1 загреан виткач на трепки усвоен дизајн на главата на типот на клип, може да се користи за да се носат лажни трепки и да се виткаат заедно со вистински трепки. Долготрајно виткање : Електричен загреан виткач на трепките усвои брзо загревање на дизајнот, силно виткајте ги трепките и направете ги трепките да изгледаат убаво за ден. Чешел за греење : Загреаниот виткач на трепките комбинира традиционален навивач со чешел за трепки, кој може да се користи за чешлање и обликување на трепките за да се создадат совршени кривини.

Параметри на производот

Item Type:
Heated Eyelash Curler
Material:
ABS
Efficacy:
60 seconds quick curling eyelash, dual use eyelash comb, fast preheating, strong curl, durable USB charging, 3 temperature modes, to meet different needs.
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
350mAh
Gear:
3 Temperature Gears
Operating Temperature:
50℃ to 80℃
How to Use:
Press and hold for 2 seconds to turn on and start preheating at least for 5minutes for better effect. :
Apply the mascara when preheating. :
Hold the lashes from the root and lift and bend upwards, adjust the position and repeat several times(about 10 seconds every time). :
Apply a second coat of mascara to set your lashes, and use a heated comb to comb through the outer side to set your lashes. :
Package List:
1 x Eyelash Curler:
1 x USB Data Cable :
1 x Instruction :
1 x Eyebrow Comb:
Слична стока