.

.

Комплет за конектор за терминали на Шанри, 100 сетови машки женски прицврстувачки терминални комплети за заварување злато позлатена за JR за приемник на модели на ав?

Комплет за конектор за терминали на Шанри, 100 сетови машки женски прицврстувачки терминални комплети за заварување злато позлатена за JR за

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Отпорен на приклучување и исклучување : Користејќи висок квалитет ABS и месинг со златен обложен третман, приклучоците се отпорни на приклучување и исклучување Високи перформанси : Комплетот за серво приклучок има стабилни перформанси, добри перформанси на менувачот и перформанси на контакт и може да биде долгорочна употреба. Технологија за заварување : Pinивото Pin се произведува со технологија за заварување и е интегрално формирана, што е поудобно за употреба. Широка примена : Комплетот за приклучок за машки конектори е погоден за модели на авиони RC и електронски капацитети. Сет за машки приклучоци : Целосното склопување на приклучокот за приклучок може да се собере и расклопи, што е едноставно и удобно. Широка примена : Комплетот за приклучоци за машки конектори е погоден за модели на авиони RC и електронски капацитети. Отпорен на приклучок и исклучување : Користејќи висок квалитет ABS и месинг со златен обложен третман, приклучоците се отпорни на приклучување и исклучување. Високи перформанси : Комплетот за серво приклучок има стабилни перформанси, добри перформанси на менувачот и перформанси на контакт и може да биде долгорочна употреба. Технологија за заварување : Pinивото Pin се произведува со технологија за заварување и е интегрално формирана, што е поудобно за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Male Female Connector Crimp Pin Kit
Model:
13.030
Material:
ABS, Brass
Product Color:
As Pictures Shown
Product Weight:
Approx. 300g / 10.6oz
Number of Needles:
3
Uses:
Suitable for electronic equipment and RC aircraft model
Package List:
100 x Plug Pin:
100 x Pin Shell:
Note:
Do not stay in the state of high current conduction for a long time, which may easily cause heat to melt the shell and cause leakage. :
Слична стока