.

.

LOQI геометриски ранец на коцка, разнобојно

LOQI геометриски ранец на коцка, разнобојно

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Мојата големина 34 x 43,5 см; Мојот патент 16,5 см Јас сум отпорен на вода. Јас сум изработен од 150Д Оксфорд. Јас сум ОЕКО-Текс сертифициран. Одлична торба за оние во движење. Мојата големина 34 x 43,5 см; Мојот патент 16,5 см. Јас сум отпорен на вода. Јас сум изработен од 150Д Оксфорд. Јас сум ОЕКО-Текс сертифициран. Одлична торба за оние во движење. Таписерија од 3Д триаголници. Симфонија на штрајкувачки ленти. Каденција на шарени коцки. Потоци на цврсти дамки. Вибрирајте заедно до живите тонови на геометриската колекција од сите плодови.

Параметри на производот

Слична стока