.

.

ЈИ Годишен Организатор На Слот За Чевли Прилагодлив Сложувач На Чевли 50% Заштеда На Простор Двослоен Оџак За Чевли Сандали Држач За Складирање Чевли За Складирање ?

ЈИ Годишен Организатор На Слот За Чевли Прилагодлив Сложувач На Чевли 50% Заштеда На Простор Двослоен Оџак За Чевли Сандали Држач За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

●50% Заштеда На Простор ● иновативниот дизајн на слотот за чевли располага со двојно повеќе од претходниот чевел и обезбедува одлично решение за заштеда на простор за спалната соба, гардеробата и решетката за чевлиДизајнот на двослојната решетка за чевли помага да заштедите 50% од вашиот капацитет за складирање и брзо да ги пронајдете вистинските чевли. ®Прилагодливата висина според видот на чевлите обезбедува не стискање, уништување на чевлите. Погоден е за повеќето детски чевли, влечки, рамни чевли, спортски чевли, сандали, високи потпетици итн. ●Дизајн против лизгање ● обработката На површинската испакнатина го прави ѓонот да има подобар стисок, не грижете се дека чевлите ќе паднат, одржувајте го просторот уреден и уреден. Quality Callity Terster ® Висококвалитетен и еколошки пп пластичен материјал му дава на овој жлеб за чевли поголем капацитет за носење товар, поголема издржливост и подолг век на траење. ①Гаранција дека Одличниот квалитет на производот ни дава доверба, без разлика дали имате какви било прашања, слободно контактирајте не и ние ќе ве направиме задоволни. Дизајнот на двослојната решетка за чевли помага да заштедите 50% од вашиот капацитет за складирање и брзо да ги пронајдете вистинските чевли.

Параметри на производот

Material:
PP Plastic
Quantity:
10 Packs
Size:
10x3.5x2.8 (length * width * height)
Adjustable height:
3.5,5.1,6.7 Note
Due to manual measurement, the shoe rack may have an error of 1-2 mm.:
This shoe trough organizer is suitable for most men's and women's shoes (boots and high heels), preferably less than 9 cm:
Слична стока