.

.

Фијарт Магнетни Случај За Samsung S21 Плус Компатибилен Со Magsafe Безжично Полнење,Симпатична Пеперутка Телефон Случај Со Заштитник На Објективот На Камерата За Жени Дев?

Фијарт Магнетни Случај За Samsung S21 Плус Компатибилен Со Magsafe Безжично Полнење,Симпатична Пеперутка Телефон Случај Со Заштитник На Објективот

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

? [Магнетно Куќиште За Samsung S21 Plus ● магнетното куќиште tpu компатибилно САМО Со Samsung Galaxy S21 Plus-6,7 инчи ?[Уникатен Дизајн На Пеперутка] моделот На пеперутки на школка и страна и дизајнот на позлата на браникот го прават телефонот помодерен и поубав. ? [Компатибилен Со Додатоци За Магсафе И Безжични Полначи]овој случај може да работи со магнетски полнач. Магнетното вртење од 360 степени Го Прави Безжичното полнење Побрзо и Полесно. Поддржува секакви магнетни додатоци како магнетен полнач,магнетски паричник и монтирање на магнетни автомобили. ? [Целосна Заштита На Камерата]оваа телефонска кутија има подигнат дизајн околу камерата,што подобро помага да се заштити секоја камера, подобра од другите кутии за мобилни телефони и спречува гребнатини и абразија при секојдневна употреба. ? [Најдобар Подарок] Луксузно Позлата Сјајна Футрола За Samsung S21 Плус, му обезбедува на вашиот телефон максимална заштита додека ве прави да се истакнувате во уникатна и креативна style.It е одличен подарок за жени, девојки и мажи во деновите на спекаил. Компатибилен За Samsung Galaxy S21 Плус 2021 година.

Параметри на производот

Слична стока