.

.

2.2x Телефото леќи со висока дефиниција компатибилен со Canon XL-2

2.2x Телефото леќи со висока дефиниција компатибилен со Canon XL-2

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Леќи со конвертор со висока оценка 2 Мулти-обложена јапонска оптика. Вклучува : Телефото конвертор, торба со леќи, капаче за леќи, долниот капак на леќи, 10 -годишна гаранција во САД. Платно за чистење на микро-влакна. Леќи со конвертор со висока оценка 2. Мулти-обложена јапонска оптика. Вклучува : Телефото конвертор, торба со леќи, капаче за леќи, долниот капак на леќи, 10 -годишна гаранција во САД. Платно за чистење на микро-влакна. Снимајте подобри слики на далечни теми со леќи за оптички телефони за дигитални фотоапарати и камери. Зголемувањето на 2.2x ви овозможува да го приближите вашиот предмет додека останувате таму каде што сте. Теле-Конверторот 2.2 X е леќа за монтирање што обезбедува поголем дострел на телефото. Со додавање на леќите на предниот дел на леќите на камерата, таа ја проширува фокусната должина и ги прави далечните предмети да се појават поблиски.

Параметри на производот

Слична стока