.

.

Преносен адаптер за црево за црево за издувни гасови за издувни гасови CW CCW Конектор за продолжување на спојување на струја се вклопува во насока на стрелките на ча?

Преносен адаптер за црево за црево за издувни гасови за издувни гасови CW CCW Конектор за продолжување на спојување на струја се вклопува во насока

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Кога започнавме? Лансиран во 2017 година, Волфрант брзо стана водечки индустриски бренд на кој служевме повеќе од милиони продавници за алатки и домови низ целиот свет и станавме еден од најпопуларните продавачи на Интернет за добавувачи на индустриски и комерцијални материјали. Универзална нишка : Универзална CW CCW навојна фитинг за да се поврзе со навојно црево. Конекторите за издувни црева обезбедуваат најдобро решение за рутирање на издувните гасови низ wallидот или прозорецот. Цврсто и бесплатно протекување : Подигањето на цревото е безбедно инсталирано на цевката за издувни гасови на климатик без истекување. Преносен и удобен : Внатрешниот дијаметар на преносен спојник на цревото AC е најголемиот дијаметар на компатибилната цевка без оглед на конецот. Лево и десно универзално : Користете го овој преносен конектор за да ја проширите издувната цевка, повеќе не треба да се разликуваат левата и десната рака, може да се користи и левата и десната рака. ABS отпорен на гребење : Одличен квалитет на ABS материјал, поседуваат отпорност на влијание, отпорност на гребење, еколошки. Универзална нишка : Универзална CW CCW навојна фитинг за да се поврзе со навојно црево. Конекторите за издувни црева обезбедуваат најдобро решение за рутирање на издувните гасови низ wallидот или прозорецот.

Параметри на производот

Item Type:
Portable Air Conditioner Exhaust Hose Coupler
Material:
ABS
 :
Package List:
1 x Portable Air Conditioner Exhaust Hose Coupler:
Слична стока