.

.

Dingzz преносна биро за чистење софа метла Дуспан поставена домашна канцеларија школа спална соба за чистење на ѓубре со алатка.

Dingzz преносна биро за чистење софа метла Дуспан поставена домашна канцеларија школа спална соба за чистење на ѓубре со алатка.

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Главата на четката е цврсто спакувана и има силна цврстина Ефективно ги чисти прашината и косата и ви го олеснува животот. Четката и просторот за прашина се мали и лесни. Четката може да се влече во просторот за прашина. Лесно за чување кога не е во употреба без да се наруши просторијата. Главата со аголна четка го олеснува чистењето на мртвите дамки. Погоден за софи, агли, работна површина и други места. Четката и прашината се изработени од пластика, што е трајно и не е склоно кон пукање. Тие ви служат долго време. Погоден за дома, конференциска сала и други места. Комплетите за четки и прашина се одлични додатоци за домот и пошироко. Спецификација : Име на производот : Мала метла за прашина Поставена Производ Големина : 29*19cm/11.48 In Product Материјал : PP PBTPRODUCT Материјал : Opp Bag Color : Зелена, розова, Beige Package Вклучена : Dustan*1 Small Brolut Монитори, не можеме да гарантираме дека вистинската боја е иста како и сликата.

Параметри на производот

Product name:
Small broom dustpan set
Product size:
29 * 19cm/11.42*7.48in
Product material:
PP PBT
Product material:
OPP bag
Color:
Green, Pink, Beige
Package Included:
Dustpan*1:
Small broom*1:
Please note that due to differences in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Fits The Ground SeamlesslySweeping The Floor ls Not Easy To Leak Dust,The Front Dustpan ls Tightly Attached To The Ground,And Dust And Dirt Cannot Escape. :
Слична стока