.

.

Супер птици креации SB50009 Sneaker Bird Toy, мала до голема големина на птици, 3 x 1-1/2 x 1-3/8

Супер птици креации SB50009 Sneaker Bird Toy, мала до голема големина на птици, 3 x 1-1/2 x 1-3/8

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

За мали, средни и големи птици - нашите играчки за патики можат безбедно да ги уживаат птиците од сите големини Дизајн карактеристики - дизајн без метал за да се обезбеди безбедноста на вашата птица. Достапно во разновидни, стимулативни бои. Придобивки за збогатување - патиките се одлични играчки за нозе. Обезбедувањето играчки за нозе промовира добра умешност на нозете, како и одличен излез за забава во и надвор од кафезот. Создадете играчка за фуражништво со криење на третмани во внатрешноста на патики за лесни за пренасочување. Олеснува здодевноста - правилно дизајнираните играчки за птици се повеќе од „само играчки“. Папагалските играчки за супер птици се „играња со цел“ кои помагаат да се избегне здодевноста, депресијата, агресијата и деструктивните однесувања во папагалите со стимулирање на физичка активност, iosубопитност и ментален ангажман. Безбедни компоненти и дизајн на птици - препорачани од птичји професионалци ширум светот, нашите производи се стручно дизајнирани за да ги зголемат придобивките од безбедноста и збогатувањето на папагалите за миленичиња.

Параметри на производот

Слична стока