.

.

Зебра Механички Молив, Тект 2 Начин Светлина, 0,5 мм, Бело Тело

Зебра Механички Молив, Тект 2 Начин Светлина, 0,5 мм, Бело Тело

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Изберете Тресење или Тропање за олово Добра видливост со потенок врв. Избрани бои за секоја големина на олово. Механички Молив. Механички Молив. Зебра Тект 2 насочен Лесен Механички Молив, можете да се префрлите на тропање за продолжување на оловото или за тресење.

Параметри на производот

Слична стока