.

.

Godox DP400II 400Ws GN80 2.4 G Безжичен X Систем Студио Flash Professional, Времетраење На Блицот 1/2000 - 1 / 800s, Температура Боја 5600 € 200K

Godox DP400II 400Ws GN80 2.4 G Безжичен X Систем Студио Flash Professional, Времетраење На Блицот 1/2000 - 1 / 800s, Температура Боја

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Вграден во 2,4 G Годокс Безжичен X систем, постигнувајќи креативно снимање и може да користи X2, XPro, XT32, FT-16 активирач за да постигне безжично синхроно активирање и контрола Dp400ii studio flashes се идеални извори на светлина за свадба, портрет, модно снимање и фотографирање на производи и bowen mount за да бидат компатибилни со разни додатоци за блиц во студиото. Со 99 поставки за БЕЗЖИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА (01-99) за ограничување на пречките од другиот блиски систем. Точна температура на бојата, стабилна излезна моќност, 61 чекор на излезна моќност од 1/64 до 1/1, 1с време за рециклирање. Автоматско враќање на прилагодената поставка откако ќе се рестартира, 16 групи (0?9, а?Ѓ), 32 канали(1?32), 3 режими на светилки за моделирање(ИСКЛУЧЕН/РЕКВИЗИТ/Процент).

Параметри на производот

Слична стока