.

.

Манекен За Трепки од пилипан, Отстранлива Глава За Продолжување На Трепките Манекен За Шминка За Лице За Продолжување На Трепките, Глава За Манекен За Трепки, За Ве?

Манекен За Трепки од пилипан, Отстранлива Глава За Продолжување На Трепките Манекен За Шминка За Лице За Продолжување На Трепките, Глава

DEN 339.04

Пристапност
Залиха

Еластичност на симулација : полнење Со Висока густина, висок степен на симулација на враќање по притискање Силиконски Материјал : Изработен од висококвалитетен мек силикон, безбеден и нетоксичен, удобен на допир, близу до текстурата на вистинската кожа. Перат и еднократно. Отстранлив : одвојливи очи за мувла за глава, заменливи очи, погодни за почетници да вежбаат продолжување на трепките. Продолжување На Трепките : Издолжување на лажни трепки од синтетички влакна, блиску до вистински трепки и пореално вежбање на продолжување на трепките. Широк Спектар На Употреба : не само што може да се користи за почетници за вежбање екстензии на трепките, обука за реквизити за институции за обука на трепките и прикажување модели за продавници за трепки; може да се користи и за шминка, убавина, миење лице, масажа, акупунктура и. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Глава За Манекен За Трепки : Силиконски Калап За Глава, Лажни Трепки Со Хемиски Влакна Големина На Производот : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Eyelash Mannequin Head
Material:
Silicone Head Mold, Chemical Fiber False Eyelashes
Product Size:
Approx.28 x 14 x 7cm / 11 x 5.5 x 2.8in(Due to different measurement methods, the measurement results have an error of 1-2cm, but it does not affect the use of the product.)
Package List:
1 x Grafting Eyelashes Practice Head (Including A Pair Of Eyes)
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Слична стока