.

.

Јапонија Филтер За Воздух 12x12x1 MERV 13-Hvac Печка Филтер За Воздух ЗАМЕНА HVAC Филтер 6-Пакет-Лесен За Инсталирање - Клима Уред, Чистач На Воздух, Печка.

Јапонија Филтер За Воздух 12x12x1 MERV 13-Hvac Печка Филтер За Воздух ЗАМЕНА HVAC Филтер 6-Пакет-Лесен За Инсталирање - Клима

DEN 516.64

Пристапност
Залиха

* ПОДОБРЕНА ФИЛТРАЦИЈА на ВОЗДУХОТ : Нашите филтри за воздух 12х12х1 се направени со помош на напредна технологија со набори која нуди поголема покриеност на воздухот, подобри перформанси за фаќање честички и помага да се продолжи животниот век на вашата печка, клима уред или СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА Нашите набори се дизајнирани со синтетички електростатски наполнети медиуми поддржани од жица со висок капацитет за задржување прашина. * ЗА ОПТИМАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ на вашиот систем за греење и ладење или СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, менувајте го домашниот филтер за воздух најмалку на секои 90 дена. Отпорен на топлина (199 F).* ЗА ОПТИМАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ на вашиот систем за греење и ладење или СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, менувајте го домашниот филтер за воздух најмалку на секои 90 дена. Отпорен на топлина (199 F). * Заштеда НА ЕНЕРГИЈА низок пад на притисокот плисиран дизајн што резултира со пониски трошоци за енергија, филтер за плисиран панел за еднократна употреба и одлична комбинација како пред & секундарен филтер. * КУПЕТЕ СО ДОВЕРБА Овој вистински јапонски филтер за воздух за замена на филтерот за воздух е дизајниран и произведен Во ЈАПОНИЈА Од Јапонскиот Филтер За Воздух – лидер во решенијата за квалитет на воздухот во Затворените простории на Јапонија. * СОЗДАДЕТЕ ПОЗДРАВ ДОМ со спречување на алергени во воздухот да циркулираат низ воздухот во вашиот дом . Јапонскиот филтер За Воздух за замена на филтерот за воздух ги отстранува алергените во воздухот додека минуваат НИЗ филтерот MPR 28800 и merv 13 вклучувајќи прашина, првут од домашни миленици. Јапонски Филтер За Воздух Основан Во 1960 Година, Јапонскиот Филтер за Воздух започна како семеен бизнис првенствено фокусирајќи се на испорака на врвни производи за прочистување на воздухот и добро примени производи со сроден квалитет.

Параметри на производот

Слична стока