.

.

Рачни Преклопни Вентилатори Вентилатор За Чипка Елегантен Вентилатор За Памук Рачни Цветни Вентилатори Со Приврзок За Приврзок Од Бамбус Навивачи За Преклопувањ?

Рачни Преклопни Вентилатори Вентилатор За Чипка Елегантен Вентилатор За Памук Рачни Цветни Вентилатори Со Приврзок За Приврзок Од Бамбус Навивачи

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ЧИПКА ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОР-Класичен гроздобер стил, одличен подарок за семејството или пријателите ЦВЕТНИ ПРЕКЛОПНИ ВЕНТИЛАТОРИ - овој вентилатор за преклопување чипка е одличен за свадба, роденден, годишнина, декорација на домот. ЖЕНСКИ ВЕНТИЛАТОР За ЧИПКА - Совршен додаток за изведба, шоу, шоу и секојдневна употреба. РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ - Извонредна изработка со беспрекорни детали. Цветни ПРЕКЛОПНИ РАЧНИ Вентилатори компактно За убаво да се вклопат во торба, преносливи и погодни особено за летните топли денови. ЧИПКА ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОР-Класичен гроздобер стил, одличен подарок за семејството или пријателите. ЦВЕТНИ ПРЕКЛОПНИ ВЕНТИЛАТОРИ - овој вентилатор за преклопување чипка е одличен за свадба, роденден, годишнина, декорација на домот. ЖЕНСКИ ВЕНТИЛАТОР За ЧИПКА - Совршен додаток за изведба, шоу, шоу и секојдневна употреба. РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ - Извонредна изработка со беспрекорни детали.

Параметри на производот

Слична стока