.

.

Спреј За Пилинг на стапалата Масло Од Портокал, Спреј За Лупење На Стапалата Што Ја Отстранува Мртвата Кожа, Хидрира Негува Олупи Спреј, Отстранете Ја Мртвата Кожа ?

Спреј За Пилинг на стапалата Масло Од Портокал, Спреј За Лупење На Стапалата Што Ја Отстранува Мртвата Кожа, Хидрира Негува Олупи Спреј,

DEN 812.80

Пристапност
Залиха

? `+Нога Пилинг Спреј Портокалово Масло+Нога пилинг портокалово масло спреј навлажнувачки хидратантни негуваат излупи спреј, отстранете ја ногата мртва кожа за неколку секунди! Природна Портокалова Суштина Педикир Раце Козметика, Хидратантна Негување Излупи Спреј ? ●Нежна Нега На Стапалата + нашето масло од портокал со спреј за лупење на стапалата може ефикасно да ја отстрани грубата, мртва и калусирана кожа. Исто така, може да ја навлажнува и негува вашата нога, особено за време на сувата сезона. ? Е лесен За Употреба Се препорачува да ги натопите стапалата околу 10 минути за да ги омекнете кутикулите. Испрскајте го спрејот на силно излупените стапала, нежно тријте го со рацете или истријте го со крпа. Само измијте ја со вода и се препорачува да ја користите 2-3 пати неделно. ? ●Ефикасност●нежно исчистете ја и негувајте ја кожата на стапалото во исто време за да помогнете да се подигне кожата влажна и против сува, груба. Погодност и брза за употреба, без лош мирис, без иритација. ? Можете да го споделите Со вашите пријатели И семејството. Чистите природни состојки го прават погоден за повеќето типови кожа.

Параметри на производот

Type:
Foot Exfoliating Spray
Net content:
110ml
Shelf life:
3years
Main ingredients:
Fruit acid, sugar cane extract, orange oil, tea tree essence.
Function:
Cleans the skin of the feet, exfoliating and eliminates impurities between the toes.
How to use:
1.It is recommended to soak the feet for 10 minutes to soften the keratin.:
2.Then apply the spray to the severe part of the dead skin of the foot.:
3.Gently rub it with your hands:
4.Wash it with water.:
It is recommended to take 2-3 times a week:
Package Includes:
1* Spray:
Слична стока