.

.

Кабилок 5 парчиња Кутија За Кекси Контејнери За Кекси 12 Кутија За Кекси Со Шуплина Кутија За Пакување За Десерти Кутии За Подароци Со Капаци Полица За Прикажување Н?

Кабилок 5 парчиња Кутија За Кекси Контејнери За Кекси 12 Кутија За Кекси Со Шуплина Кутија За Пакување За Десерти Кутии За Подароци Со Капаци

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Картон КУТИИ ЗА КОЛАЧИЊА од ХАРТИЈА Едноставен и практичен дизајн и лесен за употреба и носење. прозорски кутии за кекси. ПЕКАРСКИ КУТИИ за КОЛАЧИЊА дали барате кутија за совршено пакување на вашиот домашен кекс. Нашата кутија за кекси со отстранлив влошка може да биде добар избор за вас. КУТИИ ЗА ПОДАРОЦИ ОД ХАРТИЈА Клиентот е наш главен приоритет. Ако имате какви било проблеми со нашиот производ, ве молиме слободно И ние ќе работиме на нивно решавање што е можно поскоро. КОНТЕЈНЕРИ ЗА КОЛАЧИЊА со КАПАЦИ - пријателски и употреба. Кутиите се преклопуваат, така што лесно се чуваат за повторна употреба. ЈАСНИ КУТИИ ЗА ПОДАРОЦИ se 12 решетки одделени, осигурува дека вашите кекси се цврсто складирани и одржуваат убав изглед. Список На пакети 5 * Пренослива Кутија За Кекси Со 12 Шуплини Кутија За Прозорец За Мафини (Бела) Карактеристики-Големина : 32,5 * 25 * 9см/ 12.54 инчи (Л*В*Ч) контејнери со капаци. - Боја : Контејнери За Бели Кекси. - Материјал : картон мафини торта хартија кутија. - Едноставен и практичен дизајн и лесен за употреба и носење мафин од чоколаден чип. - Еко-пријателска и издржлива употреба.

Параметри на производот

Слична стока