.

.

VXB бренд Јапонија MJC-55K-gr 20mm до 20мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилица

VXB бренд Јапонија MJC-55K-gr 20mm до 20мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилица

DEN 7352.32

Пристапност
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 20мм Спојување на носење 2 дијаметар : 20мм. Должина на спојување : 78. Спојување на надворешниот дијаметар : 55. 7-15 дена испорака. Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 20мм. Спојување на носење 2 дијаметар : 20мм. Должина на спојување : 78. Спојување на надворешниот дијаметар : 55. 7-15 дена испорака. VXB бренд, NBK Јапонија MJC-55 K-Gr 20mm до 20mmjaw-тип флексибилно спојување Couplingnbk Јапонија MJC-55 K-Gr 20mm до 20мм Флексибилна спојка од типот на вилицата, ова е флексибилно спојување од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ 1 Дијаметар : 20mmcoupling Bore 2 Дијаметар : 20ммкуларна должина : 78coupling Надворешен дијаметар : 55material : не'рѓосувачкиот е флексибилен спојка од типот на вилица.екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на погрешно поставување и извртување на вибрациите.

Параметри на производот

Слична стока