.

.

Сендвич Кеси За повеќекратна употреба Детски Комплет Производи За Еднократна Употреба И Зеленчук 5 Перење Мрежа Од Кеси Кеси Кујна Складирање Храна Контејнери За ?

Сендвич Кеси За повеќекратна употреба Детски Комплет Производи За Еднократна Употреба И Зеленчук 5 Перење Мрежа Од Кеси Кеси Кујна Складирање

DEN 55.84

Пристапност
Залиха

100% Крпа ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ - Овие Кеси За Производство На Ткаенина Прават Вреќи Со Млеко Со Двојна Должност (добијте 5 Наместо Само 1), Организатори На Играчки или Кеси за Пакување. Прави Одличен Подарок За Жени И Мажи. Големина : 30€36cm/11. - Ултра Лесен На Само .Секоја Торба Е Проѕирна, Така Што Содржината Е Видлива. Изборот-Производ Тестиран Да Биде ОД БПА, И . Начинот Да Се Оди Пластика-Иch На Еднократна Употреба. ДОБАР ДОЛГ ЖИВОТ – Овој Комплет Од 5 Мрежести Кеси За Производство се Направени За Цврстина и Долг Живот, Со Двојно Зашиени Шевови и Цврст Полиестер, Ткаени За Да Бидат Отпорни на Солзи. ОЗНАКИ ВО БОЈА-Зарем Купувањето Намирници Не Треба Да Биде Забавно? Овој Комплет Кодиран Во Боја Од 5 Крпа Произведува Кеси Додава Малку Искра. Подгответе Се Во Тие, Лути Мандарини, Совршени Праски И Многу Повеќе. Храна Торба Клипови Силиконски Торба За Складирање Мали Повторно Запечатување Кеси За Храна Поштенски N Продавница Фрижидер Организаторот Дом Храна Складирање. Сендвич Кеси За повеќекратна употреба Детски Комплет Производи За Еднократно Користење И Зеленчук 5 Перење Мрежа Од Кеси Кеси Кујнски Складишта Контејнери За Складирање Храна Тестенини 5ésh BAGA ДОБАР ДОЛГ ЖИВОТ – овој сет од 5 мрежести кеси за производство се направени за цврстина и долг живот, со двојно зашиени шевови и цврст полиестер, ткаени за да бидат отпорни на солзи. ОЗНАКИ ВО БОЈА-зарем купувањето намирници не треба да биде забавно? Овој комплет кодиран во боја од 5 крпа произведува кеси додава малку искра.

Параметри на производот

Слична стока