.

.

Sallydream Електрични загреани загревачи на стапалото за греење на стапалото Електрично со брзо загревање на технологијата за греење на стапалата Ултра мека фланела т?

Sallydream Електрични загреани загревачи на стапалото за греење на стапалото Електрично со брзо загревање на технологијата за греење на стапалата

DEN 864.00

Пристапност
Залиха

100% природна смирувачка топлинска терапија : помага да се ослободат ладните нозе Имајте корист од топлината терапија за да ги смири отечените стапала, сувите стапала, испуканите нозе, болките или болните нозе, хроничната болка во стапалото. Мекото покритие на руно помага да ги задржите нозете топли за да уживате во крајната здружение и удобност со часови. Не-лизгање на дното за подобра безбедност. Ние користиме висококвалитетни материјали за да го задржиме ова потопло шише за полнење на стапалото за да спречи протекување. Целосно преносна нова генерација на уреди за топло лекување вклучуваат безбедна, вградена функција за исклучување на автоматско за да се спречи прегревање. Одлично е да се опуштите дома или да останете топло во вашата канцеларија. Крајна удобност на стапалото : Унисекс се вклопува. 50 ℃ Фиксна температура : Константната температура на ова електрично потопло на стапалото е околу 50 C, а температурата е соодветна.

Параметри на производот

Слична стока