.

.

Исценети куки за пешкири куки куки за бања за туш бања висечка кука не'рѓосувачки челик куки туш врата пешкир кука куки за туширање за внатрешноста за туширање туш ?

Исценети куки за пешкири куки куки за бања за туш бања висечка кука не'рѓосувачки челик куки туш врата пешкир кука куки за туширање

DEN 166.24

Пристапност
Залиха

Куки за закачалка за туширање- со сунѓерска подлога за да се заштити стаклото, ефикасно го избегнува проблемот со гребнатини на површината предизвикана од директен допир и триење на куката со стаклената врата Куки за врата од туш- врата од врата назад покриена со влошки за сунѓер, така што не ја гребе стаклото за да користите Останете да бидат сигурни. Куки за завеси за туширање- кука на вратата назад покриена со влошки за сунѓер, така што не ја гребе стаклото за да користите Rest Sedsured. Над стаклената кука за крпи- не може да држи палта, костуми, капи, торби, но, исто така, може да се обесат и мали предмети како што се чадори или торби за складирање, да одговараат на вашите потреби. Над стаклените куки за туш- направени од сигурни материјали од не'рѓосувачки челик, не лесни за 'рѓа, деформација или пауза, може да биде за период. Куки за закачалка за туширање- со сунѓерска подлога за да се заштити стаклото, ефикасно го избегнува проблемот со гребнатини на површината предизвикана од директен допир и триење на куката со стаклената врата. Куки за врата од туш- врата од врата назад покриена со влошки за сунѓер, така што не ја гребе стаклото за да користите Останете да бидат сигурни. Куки за завеси за туширање- кука на вратата назад покриена со влошки за сунѓер, така што не ја гребе стаклото за да користите Rest Sedsured. Над стаклената кука за крпи- не може да држи палта, костуми, капи, торби, но, исто така, може да се обесат и мали предмети како што се чадори или торби за складирање, да одговараат на вашите потреби. Над стаклените куки за туш- направени од сигурни материјали од не'рѓосувачки челик, не лесни за 'рѓа, деформација или пауза, може да биде за период. Список на пакети 1 x Карактеристики на куката за туширање -Материјал : Не'рѓосувачки челик туш врата за пешкир -нота : Погодна за дебелина на стаклена врата во рок од 12. - Одлично занаетчиство, разумен дизајн, тоа е добар придружник во куката за кука за туш за туширање во кујната и дневната соба.

Параметри на производот

Слична стока