.

.

Mechtools Drywall торбичка, торба за торбички со сув wallид, торбичка за сув wallид на TradeSperson, торбичка за алатки за сув wallид, држач за торбички со алатки, торбичка за алатки од 7 ?

Mechtools Drywall торбичка, торба за торбички со сув wallид, торбичка за сув wallид на TradeSperson, торбичка за алатки за сув wallид,

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Голем стил, целата кожна торбичка Погодно и за добрите и за добрите страни на dryидот. Исклучителна организација на алатки и издржливост. Држачи за секач на кругови, метални снајпери, пила, нож. 7 разновидни џебови за алатки за држење. Прстен на метален чекан. Голем стил, целата кожна торбичка. Погодно и за добрите и за добрите страни на dryидот. Исклучителна организација на алатки и издржливост. Држачи за секач на кругови, метални снајпери, пила, нож. 7 разновидни џебови за алатки за држење. Прстен на метален чекан. Квалитетни производи : Raman Import & Export Inc. Нагласува квалитетни производи и задоволство на клиентите. Неспоредлив кредибилитет : Raman Import & Export Inc. Ги уверува своите клиенти неспоредлив кредибилитет, конкурентен раб и производи со одличен квалитет. Сега е водечки партнер во индустријата за алатки. Високи технички стандарди : Raman Import & Export Inc. Цел на високи технички стандарди за производство на производи што одговараат на потребите на пазарот. Сега им служиме на меѓународни и локални престижни клиенти во Канада и САД.

Параметри на производот

Слична стока