.

.

Подвижни колички на Индијах, камиони за складирање на кујна, количка за складирање на пешкири за убавина, ленена количка за хотел/суви чистачи, количка за тркалање ?

Подвижни колички на Индијах, камиони за складирање на кујна, количка за складирање на пешкири за убавина, ленена количка за хотел/суви чистачи,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Дизајн на преклопување : Автомобилот за складирање на постелнина може да биде нагоре, тешки и преносни, лесни за носење и транспорт Големина : 40x42x85cm/ тежина : 5kg/ горниот фиока Оптоварување : 50kg/ Лесна инсталација : Брза и лесна за intsall. Применлива сцена : Совршена за салони за убавина, хотел, продавници за тетоважи, миленичиња и др. Универзални тркала : 4 вртливите за мазно и лесно движење. Времето на испорака е 15-25 работни дена. Дизајн на преклопување : Автомобилот за складирање на постелнина може да биде нагоре, тешки и преносни, лесни за носење и транспорт. Големина : 40x42x85cm/ тежина : 5kg/ горниот фиока Оптоварување : 50kg/ Лесна инсталација : Брза и лесна за intsall. Применлива сцена : Совршена за салони за убавина, хотел, продавници за тетоважи, миленичиња и др. Универзални тркала : 4 вртливите за мазно и лесно движење. Времето на испорака е 15-25 работни дена.

Параметри на производот

Слична стока