.

.

Савиленд 60гр Јасен Прашок за Натопи &засилувач; 15мл Течен Комплет Со Основен/Врвен Слој, Активатор, Чувар На Четки, Датотека За Нокти Потребни Алатки За Комплет За Н?

Савиленд 60гр Јасен Прашок за Натопи &засилувач; 15мл Течен Комплет Со Основен/Врвен Слој, Активатор, Чувар На Четки, Датотека За Нокти Потребни

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

?●ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕТ ЗА ТЕЧНОСТ за НАТОПУВАЊЕ во ПРАВ, савиленд комплет за течност за натопување во прав содржи 15мл/0,51 флоз натопи база палто и горниот слој, активатор, четка чувар и 2*ноктите датотека, 2*замена ноктите четка 2*дрвени стап во убава подарок кутија пакување. Совршен сет за течност за натопување на ноктите за почетници до креативни нокти за натопување. Пудра за НАТОПУВАЊЕ со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ● ова шише прашок за натопување на ноктите е супер големо и тежи 60 гр/2,1 мл, што може да му служи на вашето создавање нокти за натопи многу пати. Чистите бои во прав се неопходни за секого. Можете да го користите за да создадете основен цврст слој и да проширите разни прекрасни дизајн на уметност за нокти на неа. ?●ШИРОКО КОРИСТЕН И ДОЛГОТРАЕН комплет за течни нокти За натопување Савиленд во прав е погоден за разни типови нокти. Добрата стабилност и цврстина, ја подобруваат цврстината на природните нокти или врвовите на ноктите и ви помагаат да креирате цврсти и издржливи дизајни за уметност на ноктите. Пакет со голем капацитет од 15 мл за да ги задоволи вашите потреби за честа употреба и совршен за долгорочна употреба. Правилно користени, вашите нежни нокти ќе останат 21 ден на површината на вашиот нокт. ?①ЕДНОСТАВНА АПЛИКАЦИЈА И ПОГОДНА ЗА ПОЧЕТНИЦИ, савиленд сет за течност за натопување Во прав е лесен за ракување и постигнува брзо сушење без ЛАМБИ СО U V/LED. Направете маникир полесен, поудобен и заштедува време.

Параметри на производот

Слична стока