.

.

NTE Electronics R57-5d.25-24d Општа намена двојна во реле DC Reed Relay со внатрешна диода за стегање, SPDT, 0,25 засилувач, 24 VDC

NTE Electronics R57-5d.25-24d Општа намена двојна во реле DC Reed Relay со внатрешна диода за стегање, SPDT, 0,25 засилувач, 24 VDC

DEN 140.00

Пристапност
Залиха

Стандардно пакување во индустријата 5 VDC верзии работат директно од кола DTL или TTL. Верзии за внатрешно прицврстување на диоди (d - suffix). Епоксиден случај на ретардант на пламен е отпорен на потопување. Може да се користи со штекер NTE409. Стандардно пакување во индустријата. 5 VDC верзии работат директно од кола DTL или TTL. Верзии за внатрешно прицврстување на диоди (d - suffix). Епоксиден случај на ретардант на пламен е отпорен на потопување. Може да се користи со штекер NTE409. Широката линија на NTE на наведените релеи и додатоци на NTE се карактеризираат со над 750 различни NTE релеи што можете да ги преминете упатување на повеќе од 85,000 типови индустриски типови од 267 различни добавувачи. Вклучен е извонреден мултифункционален програмабилен тајмер/бројач што може да се програмира до 10 различни режими на тајминг, два режими на броење и влез на AC или DC, I/O модули со тенок линија во индустријата стандардно пакување, релеи за монтирање на компјутер погодни за модели на мрежа од 5мм, Релеи за монтирање на компјутер за телекомуникации, безбедност и уреди, два различни типа на прекинувачи на термички кола, плус нови индустриски типови за апликации за HVAC, машини и опрема.

Параметри на производот

Слична стока