.

.

Абаодам Фитнес Лат Лифт Макара Систем Рака Сила Тренер Мускулите САМ Кабел Машина Опрема За Обука Дома Фитнес За Трицепс Повлече Бицепс Навивам Назад Подлактица Р?

Абаодам Фитнес Лат Лифт Макара Систем Рака Сила Тренер Мускулите САМ Кабел Машина Опрема За Обука Дома Фитнес За Трицепс Повлече

DEN 364.64

Пристапност
Залиха

ВЕЖБА ЗА ЈАЧИНА На ПОДЛАКТИЦАТА Изработена од издржлив најлон за да обезбеди удобно држење за да се исполнат различни тренинзи ТЕГОВИ НА ПОДЛАКТИЦАТА НА ВАЛЈАКОТ На РАЧНИОТ ЗГЛОБ Неговиот мал волумен на пакување ви овозможува да го однесете каде сакате и погоден за патување. ОПРЕМА ЗА ТЕРЕТАНА СО ТРИЦЕПС многу е лесна за употреба, можете да ја поврзете со макарата за кабел во домашната теретана или да ја однесете со себе во редовна теретана. МУСКУЛНА СИЛА ФИТНЕС МАКАРА Систем може да ви помогне брзо да ги подобрите вашите перформанси во секоја активност и е идеален за вежбање раце, грб, раменици, стомак и подобрување на јачината на стисокот. ТРЕНЕР За ВАЛЈАК НА РАЧНИОТ ЗГЛОБ Цврста челична конструкција, издржливо најлонско јаже, може да се користи со стандарден диск, е специјален ефикасен тренер за јачина на зглобот и подлактицата. Опис Оваа ставка е фитнес лат лифт макара систем рака сила тренер мускулите сам кабел машина опрема за обука дома фитнес за трицепс повлече бицепс навивам назад подлактица рамо црна.

Параметри на производот

Слична стока