.

.

Пилипан Оган Вендузи Факел Алатка,Вакуум Вендузи Прачка, Оган Вендузи Стап Вендузи Палење Прачка, Вендузи Палење Прачка, Универзална Преносни Традиционални Удобн?

Пилипан Оган Вендузи Факел Алатка,Вакуум Вендузи Прачка, Оган Вендузи Стап Вендузи Палење Прачка, Вендузи Палење Прачка, Универзална Преносни

DEN 232.00

Пристапност
Залиха

КОРИСТЕТЕ сценарио : Вакуумските стапчиња за вендузи се погодни за употреба во домови, салони за масажа, салони за убавина и други места каде што е потребна масажа за вендузи Еднократно : запалената глава на овој факел за вендузи не е лесно да падне и може повторно да се користи околу илјада пати, со долг работен век. ПОЈАВУВАЊЕ : Овој запален факел е совршен партнер за вакуумско вендузи, а можете да го спарите со вендузи за да ја завршите масажата на традиционален начин. БЕЗБЕДНО : овој производ не содржи никакви хемиски штетни материи, користејќи издржливи материјали, безбедни и издржливи, може безбедно да се купат и користат. НАУЧЕН ДИЗАЈН : структурата на вакуумскиот факел за вендузи е едноставна, делот од главата што гори е фиксиран со метална мрежа, не е лесен за паѓање, рачката е удобна за држење, многу удобна и практична. Спецификација : Тип На Ставка : Факел за Вендузи материјал : Пластика Употреба На Производот : список на универзални стапчиња за палење со вендузи : 1 х Факел за Вендузи.

Параметри на производот

Item Type:
Cupping torch
Material:
Plastic
Product Use:
Cupping universal ignition stick
Package List:
1 x Cupping Torch
Слична стока