.

.

Woodguilin 7/32 Стандарден Хексадецимален Клуч За Куче Со Дијамантска Целосна Јамка, Клуч За Куче Во Стил На Клуч 7/32 Клуч Ален Клуч За Панични Шипки На Вратата На Шипката, ?

Woodguilin 7/32 Стандарден Хексадецимален Клуч За Куче Со Дијамантска Целосна Јамка, Клуч За Куче Во Стил На Клуч 7/32 Клуч Ален Клуч За

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Метал Големина На Клуч за куче : 7/32 "стандарден хексадецимален клуч за куче, вкупно 2,76" долг. Материјалот : 7/32 хексадецимални клучеви, добар цврст метал, добро изработен,сигурна завршна површина, нема да избледи или ' рѓа. Лесен За Носење : шестоаголни клучеви со целосна јамка. Многу е погодно поради јамката да ја ставите на прстен за клучеви, идеална големина за да остане добро на синџирот на клучеви. Пакет : 10 стандард 7/32 " хексадецимален куче клучеви. Широка Апликација : Погодна За крајно капаче, уреди за излез од паника со шипки, склопување кучиња, врати за кучиња, црква, бар, ресторан, оддел за безбедност или други уреди за излез кои со опрема за заклучување на вратата со оваа големина. Широка Апликација : Погодна За крајно капаче, уреди за излез од паника со шипки, склопување за кучиња, црква, бар, ресторан, други уреди за излез кои со опрема за заклучување на вратата со оваа големина.

Параметри на производот

Слична стока