.

.

Нп Мултифункционална Четка За Бричење Со Хемиско Чистење, Четка За Отстранување Прашина, Електростатска Четка За Хемиско Чистење, Отстранување Прашина Од Облека И

Нп Мултифункционална Четка За Бричење Со Хемиско Чистење, Четка За Отстранување Прашина, Електростатска Четка За Хемиско Чистење,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Двостран Дизајн, двете страни може да се користат,погодни за левата или десната рака Силна способност за отстранување на влакната, може брзо и ефикасно да ги отстрани влакната,прашината,првутот и влакната од домашни миленици од облеката,креветот. Изработен од висококвалитетен велур, лесен за отстранување на влакна од домашни миленици,влакненца,прашина на облека,мебел, седишта за автомобили и така натаму. Антистатички, компактен и удобен за употреба.Се пере, многу лесно се чисти. Ви благодариме што ги купивте нашите производи, доколку имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не, ние ќе одговориме што е можно поскоро за 24 часа. карактеристика : Брзо отстранете ја пената, косата и пената од облеката и тапацирот. Погоден за облека, теписи, мебел, седишта за автомобили и области за миленичиња. Депилаторот може брзо да ги отстрани влакната, косата и пената од облеката и тапацирот. Лесен за ракување и чистење. Совршен подарок за себе или за пријател.

Параметри на производот

Size:
Brush
Material:
Plastic + Flannel
White color :
Package includes:
1 piece :
notes:
1. Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as the picture. :
2. Due to manual measurement and different measurement methods, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :
Thank you for purchasing our products, if you have any questions, please contact us, we will reply as soon as possible within 24 hours. :
Слична стока