.

.

Организатор на потпирачи за рака на QSTNXB, Организатор за кампување за кампување со голем капацитет за дизајн, на дофат на дофат на дофат на рамената на рамената, за п?

Организатор на потпирачи за рака на QSTNXB, Организатор за кампување за кампување со голем капацитет за дизајн, на дофат на дофат

DEN 271.20

Пристапност
Залиха

Трајни и долготрајни : Чада за закачување стол е изработена од траен материјал за платно, кој е тешко облечен и лесен за чистење и може да се користи долго време Дизајн на голем капацитет : Надворешно столче има странични џебови за складирање, мали џебови за вашиот телефон, ушите, клучеви или други мали предмети и големи џебови за алатки или шишиња со вода. На дофат : потпирачот за кампување со столици може да задржи сè што ви треба во секое време, така што вашите работи се секогаш организирани, погодни за риболов на отворено, плажа и многу повеќе. Лесно за прицврстување : Додатоци за прицврстување лесно се приврзуваат на раката на стол на плажа или можат да бидат обесени на страната на инвалидска количка, канцелариска фотелја, шетач или креветчето за бебиња за да се чуваат суштински. Лесен и преносен : Преносна мултифункционална торба за складирање, компактен и лесен за носење, можете да носите торбичка за складирање на потпирачи за столче за кампување за да патувате, кампување, пешачење и одмор на плажа.

Параметри на производот

Item Type:
Chair Hanging Bag
Material:
Canvas
Weight:
Approx. 76g / 2.7oz
Product Size:
Approx. 32x24cm / 12.6x9.4in
Product Use:
Storage
Package List:
1 x Chair Hanging Bag:
Note:
1. Due to manual measurement, please allow 1‑3mm error. Thank you!:
2. Monitor calibration is inconsistent, the color of the items shown in the photos may differ slightly from the actual objects.:
Слична стока