.

.

20 Пакет Големина На Патување Рефус Крем За Раце Подарок Сет-Природен Миризлив Лосион За Раце За Суви Испукани Работни Раце, Крем За Нега На Раце За Тело Навлажнувач?

20 Пакет Големина На Патување Рефус Крем За Раце Подарок Сет-Природен Миризлив Лосион За Раце За Суви Испукани Работни Раце, Крем За Нега

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

20 ПАКЕТИ АЖУРИРАЊЕ МАСОВНО НАВЛАЖНУВАЧКИ КРЕМ ЗА РАЦЕ за РАБОТНИ РАЦЕ-Природни мириси креми за раце-роза, јасмин, ванила, цитрус, фрезија, божур, грејпфрут, малина, јаболко, страст овошје итн секој крем за раце е избран од повеќе од три природни екстракти,што е мешан мирис, а не монотоно, совршено распоредување, уникатен и шармантен мирис. Изберете и изберете го вашиот омилен мирис врз основа на вашето расположение во моментот од нашиот 10 природен крем за раце. КРЕМ ЗА РАЦЕ ЗА СУВА ИСПУКАНА РАКА-Збогатен со Вазелин, Глицерин, Алантоин, природен растителен и овошен екстракт, кој длабоко хидрирачки и навлажнувачки крем за раце ги остава рацете свилени-меки, мазни и подмладени. Не-мрсна апсорбира брзо и се чувствува удобно цел ден. За најдобар резултат нанесете после миење раце и капење бидејќи ова се најефективното време за навлажнување на сувата кожа. Ако можете да НАПРАВИТЕ сам маска за раце ноќе, вашите раце ќе бидат повеќе навлажнети следниот ден, што е пријатно изненадување. За сите ТИПОВИ КОЖА - формула без Суровост и безбедна, Ги Исполнуваат националните барања, не - мрсната формула брзо се апсорбира и се чувствува удобно и Освежувачко цел ден, работи добро за целиот тип на кожа. Рацете се нашето второ лице, затоа треба да се грижите цела година. Особено погоден за суви испукани раце, работни раце, како што се медицинска сестра или докторска рака, домашна работа. КРЕМ ЗА НЕГА НА РАЦЕ ГОЛЕМИНА НА ПАТУВАЊЕ - овие се совршени кога патувате бидејќи не заземаат премногу простор и она што е најдобро е да имате 10 мириси за избор.

Параметри на производот

Слична стока