.

.

36 Парчиња Сирена Бонбони Кутии Сирена Опашка Третираат Кутии Сирена Партија Корист Кутии Сирена Присутни Кутии Под Морето Добрите Кеси Сирена Тема Роденденска За?

36 Парчиња Сирена Бонбони Кутии Сирена Опашка Третираат Кутии Сирена Партија Корист Кутии Сирена Присутни Кутии Под Морето Добрите Кеси

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Кутии за бонбони за сирена : нашите 36 парчиња кутии за добрите сирени ќе ги привлечат погледите на повеќето деца и вниманието на децата кои присуствуваат на забавата, што ќе создаде незаборавни моменти Дизајн на сирена : кутиите за лекување сирени се лесни ЗА САМОСТОЈНО и преклопување и ќе бидат залепени со опашка од сирена, можете да креирате роденденска забава под морска сирена со овие кутии за услуги,што може да додаде атмосфера на забава за сирена и да додадете убав допир на вашата забава за сирена со овие симпатични дизајни на чанти за сирена. Квалитетен материјал : кутијата за услуга за сирена е изработена од квалитетна хартија, без мирис и безбедна за употреба, доволно цврста и сигурно е да ставите прехранбени производи, бонбони, чоколади, ореви, закуски и мали играчки внатре, и можете да ја користите со доверба; и користете јасно и светло печатење, убав изглед за да создадете атмосфера на темата на сирена. Лесни за употреба : сегашните торби за сирена се погодни за пакување мали нешта, како што се слатки, колачи и колачиња, нема потреба од друга алатка, погодна за ставање или вадење бонбони, лесна за децата да се справат со овие кеси. Широки апликации : овие кутии за подароци за забави за сирени се убави за полнење храна и мали подароци, идеални за разни забави, фестивали и прослави, погодни како забави за забави за забави за сирени, маскенбал, детски роденденски забави, тушеви за бебиња или какви било други материјали за забави со тема сирена. Кутии за бонбони за сирена : нашите 36 парчиња кутии за добрите сирени ќе ги привлечат погледите на повеќето деца и вниманието на децата кои присуствуваат на забавата, што ќе создаде незаборавни моменти. Дизајн на сирена : кутиите за лекување сирени се лесни ЗА САМОСТОЈНО и преклопување и ќе бидат залепени со опашка од сирена, можете да креирате роденденска забава под морска сирена со овие кутии за услуги,што може да додаде атмосфера на забава за сирена и да додадете убав допир на вашата забава за сирена со овие симпатични дизајни на чанти за сирена.

Параметри на производот

Слична стока