.

.

Предупредување За Итен Блесок НА Тумекос СВЕТИЛНИК За Одблесок На Лер Светилник За Автоматско Предупредување За Безбедноста На Патот Предупредување Светлина Стр?

Предупредување За Итен Блесок НА Тумекос СВЕТИЛНИК За Одблесок На Лер Светилник За Автоматско Предупредување За Безбедноста На Патот Предупредување

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

€ ФУНКЦИЈА : Надградба ДИЗАЈН LED Светлата За Одблесокот Се Контролираат LED блиц СО IC Чип, Има Ефект На Трепкање На Долг Зрак, Предупредување За Блиц, Целта е Очигледна, Може Да Ги Замени Традиционалните Предупредувачки Знаци Може да се користи и За Осветлување на Терен. Секое Светло За Одблесокот Бара 3k Алкални батерии (не се вклучени). Тумекос Предупредување За Итен Блесок ПРЕДВОДЕНА Светилник За Одблесок Авто Предупредувачки Сигнал За Безбедност На Патот Внимание Светло Строб Светло Со Магнетна Основа за Возилото. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА и ШИРОКА ПРИМЕНА : Силна Магнетна Основа може да се Вшмукува На Автомобилот или Со Метални Делови. Како на Пример На автомобил или Мотоцикл. Исто така може да биде како шатор светла или Спасување Предупредувачки Светла За Кампување, Пешачење и Експедиција. Одлично е За работници За Итни Случаи, Училишен Автобус, Полиција, Предупредување за Опасност од Безбедност, Градежно Возило, Сообраќајна Несреќа и Други Итни Потреби.

Параметри на производот

Слична стока