.

.

Аолирот 20ga 1 инчен Стерилен Игла За Инјектирање За Еднократна Употреба Со Капаче Индивидуален Пакет Додатоци За Шприц За Инјектирање Со Луер Брава За Додатоци За И?

Аолирот 20ga 1 инчен Стерилен Игла За Инјектирање За Еднократна Употреба Со Капаче Индивидуален Пакет Додатоци За Шприц За Инјектирање

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ : 100 парчиња/кутија поединечно запечатена игла со капаче МАТЕРИЈАЛ : 304 нерѓосувачки челик и полиетилен од индустриско одделение се комбинираат во еден, обезбедувајќи висок квалитет и долготрајна издржливост. КАРАКТЕРИСТИКИ : Секоја игла е опремена со Брава За Луер, која е погодна за прави и завртки, што може ефикасно да спречи паѓање и да ја заштити безбедноста на вас и другите помош тракони. ОПСЕГ НА ПРИМЕНА : за сите стандардни шприцеви за заклучување луер за научна лабораторија, индустриски прецизни апликации, настава и истражување, одгледување растенија, сточарство, полнење и издавање течности како што се ЛЕПАК КА, лепило, масло, мастило итн. СОВЕТИ За КУПУВАЊЕ : овој производ не е медицински производ и не може да се користи за медицински цели. Ве молиме внимателно изберете ја применливата игла пред да ја купите. Ве молиме ставете го производот на високо место за да спречите децата да го допрат. 100% гарантираат брза испорака и добра услуга за клиентите, имајте загриженост ве молиме контактирајте не. Аолирот 20ga 1 инчен Стерилен Игла За Инјектирање За Еднократна Употреба Со Капаче Индивидуален Пакет Додатоци За Шприц За Инјектирање Со Луер Брава За Додатоци за Игли За Животни, Миленичиња, Живина и Индустриски Додатоци За Игла За Издавање ние продавници обезбедуваме целосен опсег на игли со целосна големина. Сите игли се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304 и полиетилен од индустриско одделение, кој е издржлив. Секоја игла е индивидуално спакувана, чиста и безбедна, а секој сет на производи содржи 100 игли.

Параметри на производот

Слична стока