.

.

Ли Мојот Носен Желка Школка Перници, Желка Школка Перница Желка Фустани, Кадифен Играчка Голема Желка Школка Перница Полнети Мека За Спиење Перница Кадифен Играчк?

Ли Мојот Носен Желка Школка Перници, Желка Школка Перница Желка Фустани, Кадифен Играчка Голема Желка Школка Перница Полнети

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

♢_Совршен Подарок : Нашата кадифена кукла, фустан од желка, како симпатичен домашен декор, е совршен подарок, подарок за годишнина и секој друг подарок за пригода ♢●Материјал} : Висококвалитетниот ПП памук е целосно исполнет, мек и удобен, рамномерно исполнет, не деформиран, не се плаши од стискање, лесен за чистење. ♢€Интересен Дизајн Q : Симулирајте го изгледот на желка школка, Може да биде софа или забавна декорација кога не се користи.Препорачуваме : 80СМ/31ИН, 100СМ/39ИН, 120СМ/47ИН, 160см/63ИН, големина, има многу простор внатре, посоодветен за возрасни, можете да закопате и да ги истегнете екстремитетите!. ♢●Повеќенаменска● : кадифот од желка е симпатичен и мек во форма, погоден за употреба како перници, перници за потпирачи за грб и перници за спиење во спални соби, дневни соби, домови, канцеларии, креветчиња и каде сакате. ♢●За носење● : џиновска кадифена перница од лушпа од желка, облечете ја и можете да се потпрете/легнете насекаде во секое време. Скриј во желка школка и се претвори во желка. ♢_Совршен Подарок : Нашата кадифена кукла, фустан од желка, како симпатичен домашен декор, е совршен подарок, подарок за годишнина и секој друг подарок за пригода. ♢●Материјал} : Висококвалитетниот ПП памук е целосно исполнет, мек и удобен, рамномерно исполнет, не деформиран, не се плаши од стискање, лесен за чистење. ♢€Интересен Дизајн Q : Симулирајте го изгледот на желка школка, Може да биде софа или забавна декорација кога не се користи.Препорачуваме : 80СМ/31ИН, 100СМ/39ИН, 120СМ/47ИН, 160см/63ИН, големина, има многу простор внатре, посоодветен за возрасни, можете да закопате и да ги истегнете екстремитетите!. ♢●Повеќенаменска● : кадифот од желка е симпатичен и мек во форма, погоден за употреба како перници, перници за потпирачи за грб и перници за спиење во спални соби, дневни соби, домови, канцеларии, креветчиња и каде сакате.

Параметри на производот

Material:
PP cotton
Size:
80CM/31IN,100CM/39IN,120CM/47IN,160CM/63IN,
Package Includes:
1 x Wearable Turtle Shell Plush Toys:
Note:
1.Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
3.When you receive the product, please rub it with your hands to restore fullness.:
Слична стока